Crestem Frumos Optimism Urban

Revoluția ușurinței

Ni se spune că dacă muncim din greu, ținem capul jos și luptăm cu viața, într-o zi s-ar putea să ajungem la ceva bun. Oare?

 

Am învățat ceva incredibil de valoros în ultimii câțiva ani și este împotriva a tot ceea ce am învățat să realizez în viața mea. A fost o revoluție pentru mine, permițându-mi să obțin mai mult și să mă bucur de procesul de a muncii pentru ceea ce îmi doresc să îndeplinesc, pentru obiectivele mele, fără stres, tensiune, luptă și înfrângere.

Ni se spune că dacă muncim din greu, ținem capul jos și împingem tot stresul și luptăm, într-o zi s-ar putea să ajungem la ceva bun. Nu sunt convinsă că acesta este cel mai bun mod și nu sunt sigura că funcționează bine pentru oricare dintre noi. Cred că este ceva mai bun.

Când avem controlul asupra modului în care ne simțim – si nu al circumstanțelor noastre, ci în schimbarea modului în care ne simțim despre acestea – atunci putem deveni ok cu felul în care sunt lucrurile. Ni se spune că lumea este plină de suferință, stres și luptă, iar slujba noastră este să practicăm această suferință, ca o modalitate de a deveni în regulă cu ea și de o depăși într-o zi.

Nu avem nevoie de mai multă stres și, cu siguranță, nu trebuie să îl practicăm.

Cu toții am crescut cu “nici o durere, nici un câștig”. În calitate de adulți, cu cât suntem mai ocupați și cu cât suntem mai stresați cu tot ceea ce facem, cu atât mai mult ne învățăm să credem că toate acestea reprezintă un semn de succes. Privarea de somn este ceva de dorit. Lupta împotriva obstacolelor toată ziua, în fiecare zi este o dovadă că reușim.

A crede în tine este esența. Când ne lipsește încrederea, ne stresăm, ne tensionăm, judecăm și devenim agitați pentru a obține lucrurile pe care credem că le dorim. Când credem în noi și în capacitatea noastră naturală, putem începe procesul de detensionare. Este modul noastru de a deschide ușa pentru tot ceea ce se poate întâmpla.

Încrederea cum ca, corpul tău va face ceea ce este nevoie fara sa îl tensionezi, încordezi, intenționat. Încrederea că mintea ta va face ceea ce este necesar să facă fara stres.

Ne blocăm creativitatea atunci cand ne umplem cu tensiune si stres suplimentar. Noi devenim deblocați și fără limite atunci când scăpăm de stres și învățăm să fim în armonie cu noi înșine.

 

 

Leave a Reply